destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

Els Srs. Raul Dolado, Joaquim Altafaja i Michael Mach, durant la conferencia

 

Dins del marc de conferències de formació contínua, es va celebrar el passat 13 maig 2014, en l’ Institut Municipal d’Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona, una interessant xerrada sobre “Estan identificades les responsabilitats en el compliment PCI?”.

En la presentació de la Jornada, el Sr. Joaquim Altafaja va fer esment de les activitats del capítol d’ ISACA Barcelona destacant la tasca dels diferents grups de treball, va fer de nou esment de la celebració de EUROCACS i Cyberlimpics a Barcelona.

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte , Auren , Innevis , Víntegris , Cloudjacket, ItAdvisory y Andornet i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consejo General de Economistas, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, CESICAT i l’Institut Municipal d’Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

Va aprofitar per presentar al Sr. Michael Mach, responsable d'esdeveniments d’ISACA Internacional que era a Barcelona amb ocasió de supervisar les instal·lacions on se celebrarà el EUROCACS i el Cyberlimpics.

El Sr. Michael Mach, va destacar la importància de l'esdeveniment que se celebra anualment a Europa i que per primera vegada se celebra a Espanya. Va agrair l'ajuda rebuda per part dels membres de la Junta i la possibilitat de participar en aquesta jornada.

El Sr. Altafaja va anunciar la celebració de l'Assemblea Ordinària conjuntament amb l’ Extraordinària que se celebrarà el 10 de juny i on es procedirà a votar una nova directiva.

A continuació, va prendre la paraula el Sr. Raul Dolado, per fer una exposició sobre les bretxes de seguretat actuals segons el tipus d'atacs i estructurat per sectors.

Va esmentar dades sobre el temps transcorregut des que es pateix l'atac i aquest és descobert. El temps necessari per recuperar-se de la incidència i temps que necessita l'atacant fins que aconsegueix penetrar en funció del sector i les mesures incorporades en l'organització.

 

assitents 1

 

El Sr. Raul Dolado, va fer menció especial sobre el govern de les organitzacions, en el sentit de la necessitat d'establir responsabilitats, propietat de les dades i el compliment normatiu.

Va destacar que s'ha avançat molt en el compliment de PCI per part de l'empresa a causa fonamentalment a una major conscienciació i una major apreciació del valor de compliment.

Finalment hi va haver un extens debat on es va emfatitzar la necessitat del suport de la direcció. També es va comentar que el desgovern comporta emmagatzemar dades que no són necessaris. La segregació de funcions i distingir adequadament l'accés als servidors va ser un tema destacat.

                                                                                                                     

A Barcelona 13 de mayo 2014

 

PDF Estan identificades les responsabilitats en el compliment PCI?

 

 

 

Calendaris

Juliol 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt