destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

Dins del marc de conferències de formació contínua, es va celebrar el 4 de novembre 2014, a l'IL3, Institut de Formació Contínua - Universitat de Barcelona sobre "Safety & Security, dues cares de la mateixa moneda".

El Vicepresident d’ISACA Barcelona, Joaquim Altafaja, va introduir la jornada i va comentar la trista notícia que el nostre company, Francesc Borguny, ens va deixar el passat 26 d'octubre. Va recordar el suport i participació que sempre va tenir Francesc amb ISACA, persona molt activa i estimada que serà sempre recordada.
També va fer un repàs de les activitats d'ISACA Barcelona ressaltant la bona marxa de l'associació des del punt de vista dels seus voluntaris, relacions institucionals, cursos i jornades que se celebren.

 La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, Innevis, Víntegris, Cloudjacket, ItAdvisory i Andornet i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consell General d'Economistes, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, CESICAT i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

La jornada va anar a càrrec del Sr. Xavier Pi, Embedded Systems Working Group Chair, Industrial Policy & Technology Innovation Commission, Barcelona City Council Innovation Consultant.

El Sr. Xavier Pi, va fer una exposició sobre les diferents revolucions industrials i l'impacte que va tenir en la societat i la interacció que han tingut les persones amb els avenços tecnològics.

assistents 2

El Sr. Xavier Pi es va centrar més endavant en els sistemes encastats i la importància que tenen, i tindran en un futur immediat, en la indústria i en la societat en general per l'impacte en la seva utilització.

Un cop exposat l'avanç d'aquests sistemes i les seves capacitats d'integració, els baixos costos i la seva expansió, va plantejar les dificultats per aconseguir una seguretat eficient, on el Safety i Security s'entrecreuen.

La gestió del risc, la resistència al canvi de la indústria i l'avanç imparable dels sistemes encastats que ofereixen grans oportunitats d'integració, són els temes que s'estan dilucidant i que estaran en l'agenda dels professionals en els anys vinents.

Després de la ponència es va originar un animat debat precisament sobre els riscos i la gestió d'estructures crítiques, la facilitat més gran als atacs cibernètics contra els sistemes encastats i les maneres de pal·liar aquests riscos.

Barcelona 4 novembre 2014

PDF Presentació

Nota de Premsa

View the embedded image gallery online at:
http://isacabcn.org/index.php/ca/129-seguritat#sigFreeId11c79f5308

 

Calendaris

Maig 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt