destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

EL

 

 

EL Fòrum Català d’informació i Salut, Fòrum CIS, ha signat un conveni marc de col·laboració amb l'Associació per al Control i l'Auditoria dels Sistemes d'Informació, ISACA Barcelona. Actualment, ISACA és reconeguda com un líder internacional d'opinió en la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l'auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació.

 

El Fòrum CIS és una associació de caràcter científic, sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica pròpia i amb plena capacitat d'obrar.

Entre els seus objectius principals estan:

-        Constituir un espai real i virtual de participació activa i voluntària de persones que valoren l’important paper que els Sistemes i les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions juguen en la millora de la salut dels ciutadans i ciutadanes.

-        Fomentar el desenvolupament d’espais presencials i virtuals per facilitar la comunicació entre els professionals de la salut amb interès en les TIC. En concret sessions tècniques, espais de debat, jornades temàtiques anuals.

-      Aportar valor als professionals adaptant-se a la evolució del sector salut i establint sinèrgies amb altres entitats.

conveni Forum CIS 9

 

L'objecte del present conveni és establir el marc i els mitjans per a la realització en comú d'activitats de divulgació, de formació i d'investigació que reverteixen en benefici de les dues parts. ISACA Barcelona podrà participar en projectes promoguts des del Fòrum CIS. Igualment, el Fòrum CIS podrà participar en esdeveniments organitzats per ISACA Barcelona, sempre que resultin d'interès per als dos col·lectius.

 

La Comissió de seguiment del present conveni marc establirà les condicions sota les quals els associats d’ISACA Barcelona i els socis del Fòrum CIS, podran beneficiar-se de determinats avantatges o beneficis en els cursos i seminaris de formació elaborats, participats i fomentats per qualsevol d'ambdues organitzacions.

 

Així mateix van afirmar la importància d'unir esforços per buscar l'excel·lència en la formació dels seus associats per donar més valor professional de cadascun dels membres d'ambdues organitzacions.

S'establiran els criteris i condicions sota les quals els associats d’lSACA Barcelona i els socis del Fòrum CIS podran beneficiar-se d'avantatges o beneficis en els cursos i seminaris de formació elaborats, participats i / o fomentats per qualsevol d'ambdues organitzacions.

 

6 de març 2015

 

PDF

 

Calendaris

Maig 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt