destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

El Project Management Institute - Barcelona Spain Chapter (PMI) ha signat un conveni marc de col·laboració amb l'Associació per al Control i l'Auditoria dels Sistemes d'Informació, ISACA Barcelona. Actualment, ISACA és reconeguda com un líder internacional d'opinió en la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l'auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació.

El Project Management Institute - Barcelona Spain Chapter (PMI) és la principal organització mundial dedicada a la Direcció de Projectes. Des de la seva fundació el 1969, ha crescut fins a convertir-se en la organització més gran, sense ànim de lucre, que reuneix professionals a tot el món.

Entre els seus objectius principals són:

 -         Promoure el desenvolupament i reconeixement de la Direcció de Projectes a Catalunya.

-        Promoure l'interès, exercici i reconeixement de la professió de Director de Projectes a Catalunya.

-       Donar suport als Directors de Projecte que treballen a Catalunya, així com ajudar-los a mantenir relacionats amb la comunitat internacional de professionals de la Direcció de Projectes.

 

signatura 8

L'objecte del present conveni és establir el marc i els mitjans per a la realització en comú d'activitats de divulgació, de formació i d'investigació que redunden en benefici de les dues parts.ISACA Barcelona podrà participar en projectes promoguts des del PMI. Igualment, el PMI podrà participar en esdeveniments organitzats per ISACA Barcelona, sempre que resultin d'interès per als dos col·lectius.

La Comissió de seguiment del present conveni marc establir les condicions sota les quals els associats de ISACA Barcelona i els socis del PMI, podran beneficiar de determinats avantatges o beneficis en els cursos i seminaris de formació elaborats, participats i fomentats per qualsevol d'ambdues organitzacions.

Els presents a la reunió van destacar que els associats respectius tenen com a punt en comú la seva relació amb les TIC en els seus àmbits professionals, on és determinant l'experiència complementada amb altres coneixements en el camp informàtic, però també empresarial, la gestió i el dret, sent aquesta una gran oportunitat per unir esforços en la recerca de l'excel·lència en la formació i l'aportació de valor als membres d'ambdues organitzacions.

6 de Març 2015

 

Nota de Premsa

 

 

 

 

 

Calendaris

Juliol 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt