destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

El 21 de setembre es va celebrar a l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) una conferència a càrrec de Manel Medina, Catedràtic de la UPC, director del Màster Cibersecurity Management i Coordinador científic del capítol europeu de APWG, sobre "El compliment de la normativa de ciberseguretat a Europa".

Aquesta jornada va tenir lloc gràcies a la col·laboració entre la Secció de Dret TIC de l'ICAB i ISACA Barcelona. El Professor Medina ens va aproximar al panorama normatiu actual sobre ciberseguretat en què s'està a punt d'aprovar una directiva específica, a més d'altres normes que també es relacionen amb aquesta matèria: el Reglament General de Protecció de Dades i la Directiva sobre serveis de pagament.

 

L'àmbit d'aplicació d'aquest projecte de Directiva que pretén garantir un elevat nivell comú de seguretat de les xarxes i de la informació, inclou a organitzacions dels considerats sectors crítics (administracions públiques, energia, transports, banca, infraestructures dels mercats financers i sector sanitari) i als proveïdors de serveis de la societat de la informació consistents en: plataformes de comerç electrònic, passarel·les de pagament per Internet, xarxes socials, cercadors, serveis de computació en el núvol i botigues d'aplicacions.

 

21 setembre 2015 public

 

Amb aquesta norma es pretén reforçar la seguretat en aquestes organitzacions i la notificació de bretxes de seguretat. Així mateix s'incentiva la cooperació entre les autoritats competents per lluitar contra els riscos i incidents que afectin les xarxes i als sistemes d'informació. Així mateix, el ponent va destacar la importància de la formació en aquesta matèria

 

Barcelona 21 setembre 2015

 

PDF Presentació

 

Nota de Premsa

 

  • No s'han trobar comentaris
Sisplau, inicia sessió per comentar

Calendaris

Desembre 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt