destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 Impuls del binomi Tecnologia Quàntica y Ciberseguridad.

Ambdues entitats han signat un acord de col·laboració pel qual començaran a incloure els conceptes de CiberseQurity dins del nou marc de la certificació impulsada per ISACA en ciberseguretat (el terme CiberseQurity està creat i registrat per barcelonaqbit com a conjunció de la cibersegurat i les tecnologies quàntiques).

A més, s'han compromès a impulsar els valors de les noves tecnologies en la implementació de sistemes de ciberseguretat en empreses i entitats, així com donar a conèixer els riscos que comporten les amenaces cibernètiques per a la nostra societat.

L'acord s'ha firmat a Barcelona que compta amb una important estructura científica i empresarial, a més d'entitats líders internacionalment com són l'ICFO (Institut de Ciències Fotòniques),  IFAE (Institut de Física d' Altes Energies) o APWG (AntiPhishin Working Group) que, sense dubte, faran que la CyberseQurity es consolidi  com la nova tecnologia disruptiva que ajudi a millorar la seguretat de la nostra societat.

Ramsés Gallego, President de ISACA Barcelona Chapter,  ha dit: “Estem molt contents de signar aquest acord de col·laboració, a Barcelona, perquè ens permetrà incloure el concepte de CiberseQurity en la nostra certificació internacional“.

Alfonso Rubio-Manzanares, President de barcelonaqbit, ha dit "ISACA, la fundació més important en el camp de les acreditacions i certificacions professionals en tecnologies de la informació, té un paper molt important en l'adopció de procediments per arribar a aquest objectiu, així doncs, estem molt contents de col·laborar junts."

participantes 5

David Arcos, Director de l'àrea de formació de barcelona qbit i Responsable del bqb Institute, explica que les noves tecnologies quàntiques aplicades a les telecomunicacions i l'encriptació faran la nostra vida molt més segura i, per contra, complicaran les actuacions del cibercriminals.

D. Arcos: "bqb Institute va ser fundat amb la voluntat de formar els millors professionals en CiberseQurity i tecnologies quàntiques”.

ISACA® (isaca.org) ajuda als professionals globals a liderar, adaptar i assegurar la confiança en un món digital en evolució oferint coneixement, estàndards, relacions, acreditació i desenvolupament de carreres innovadores i de primer nivell. Establerta al 1969, ISACA és una associació global, sense ànim de lubre de 140.000 professionals en 180 països.

barcelonaqbit és el punt de trobada internacional, econòmic i social en computació quàntica i  CiberseQurity. Definit com un Think Thank, és una iniciativa que ajunta els principals actors de la generació d'oportunitats reals en serveis relacionats amb aquesta tecnologia disruptiva.

Barcelona 29 de Gener 2016

Más Información: www.isacabcn.org, www.barcelonaqbit.com, Media Contact: Wit Communication, Alfred Causi – 647874937.
ISACA Barcelona: 672 365 424

Nota de Premsa

 

 

Calendaris

Juliol 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt