destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 El passat 2 de febrer va tenir lloc la jornada de formació mensual que, aquest cop, va estar a càrrec del Professor Manel Medina i que va versar sobre el fet de "Compartir informació d'incidents de seguretat". Cal recordar que les nostres jornades també es transmeten per videoconferència als nostres associats a Andorra i Mallorca.

 

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, Innevis, Víntegris, Cloudjacket, ItAdvisory, Andornet, OptimumTIC i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consell General d'Economistes, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, CESICAT, Fòrum CIS, IAPP, PMI i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

El ponent, un referent en temes de ciberseguretat i director d'un CERT, va respondre a la pregunta de per què cal compartir informació d'incidents de seguretat. Sens dubte, l'objectiu final és l'anticipació. També ens va il·lustrar sobre la informació que es pot compartir i les iniciatives actuals relacionades amb aquest intercanvi d'informació, com la Recomanació ITU-TX.1500 que ha recollit tots els estàndards que s'utilitzaven en aquest camp o la APWG que manté un repositori amb les llistes de perillositat.

 

assistents 2

 

Després d'aquesta interessant ponència es va obrir un torn per a les preguntes que va propiciar el debat amb els assistents. Entre les qüestions debatudes es va preguntar sobre l'opinió del ponent respecte al nivell de maduresa entorn a l'intercanvi d'informació a la vista de la propera aprovació de la Directiva NIS, al que aquest va respondre que faltava molta conscienciació encara.

 

Barcelona 2 de febrer 2016

 

Nota de Premsa

 

PDF Presentació

 

 

 

 

  • No s'han trobar comentaris
Sisplau, inicia sessió per comentar

Calendaris

Desembre 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt