destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

El 7 de març la Jornada de formació mensual es va titular "Privacy Enhanced Technologies en Sistemes Windows i Xarxes Microsoft" i va estar a càrrec de Genís Margarit, Enginyer de Telecomunicacions.

El ponent ens va parlar de tecnologies de privacitat millorada (PETs), i es va centrar en l'àmbit dels Sistemes Widows i Xarxes Microsoft, vinculant l'èxit de Microsoft Office.

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, Innevis, Víntegris, Andornet, OptimumTIC i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consejo General de Economistas, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, CESICAT , BQB, Andorra Telecom i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

Va fer una exposició on va explicar les diferències de la LOPD respecte a GDPR, l'evolució de la figura de l'expert i la relació entre el client i el proveïdorEl ponent ens va parlar de tecnologies de privacitat millorada (PETs), i es va centrar en l'àmbit dels Sistemes Widows i Xarxes Microsoft, vinculant l'èxit de Microsoft Office.

Va fer una exposició on va explicar les diferències de la LOPD respecte a GDPR, l'evolució de la figura de l'expert i la relació entre el client i el proveïdor.

assistents 2

Seguidament va descriure la seguretat en l'entorn Microsoft, ressaltant els següents aspectes:

♦.- Xarxes

♦.- Sistemes

♦.- Aplicacions

Genís va detallar el control a l'accés a les xarxes, les comunicacions secretes, les eines de què disposa Microsoft, el seu tallafoc, servei d'accés remot, serveis DHCP i DNS i la xarxa virtual (VPN). En aquest apartat va destacar la possibilitat d'utilitzar sistemes de quarantena i xarxes de vacuna i les polítiques basades en condicions.

En l'apartat de sistemes, ens va parlar de les millores introduïdes en l'autenticació i les diferents maneres d'introduir contrasenyes segures. Es va comentar la utilització del BitLocker i les seves possibilitats a l'hora de protegir la informació. També va fer èmfasi en la possibilitat d'utilitzar llistes blanques de dispositius i dels permisos d'instal·lació de aplicacions, fitxers, etc.

Sobre les aplicacions, Genís, va comentar la tecnologia de la privacitat (PETs) en el tracte de les còpies de seguretat, l'intercanvi segur de la informació i el seu emmagatzematge.

Finalment va convidar als assistents a participar en una enquesta on calia prioritzar els PET segons el criteri de cadascuna de les persones, donant el següent resultat:

♦.- Windows Backup (aplicacions)

♦.- PSO (sistemes)

♦.-IPSec (Xarxa)

La sessió va acabar amb un networking, acompanyat d'un refrigeri, on es va seguir parlant de les diferents maneres de com afrontar els reptes de la privacitat, les eines de què es disposa i millorar els nostres sistemes, enfront d'aquest repte.

Barcelona 10 de març 2017

PDF Nota de Premsa

PDF Presentació

 

 

 

  • No s'han trobar comentaris
Sisplau, inicia sessió per comentar

Calendaris

Juliol 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt