destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

castell banner DOC

 

Els dies 10 i 11 de novembre del 2020 va tenir lloc el IX Congrés ISACA Barcelona amb el lema: Entre la Privacitat, l'Auditoria i la Ciberseguretat, navegant cap a la nova normalitat . En aquesta ocasió es va fer per mitjà d'una videoconferència a causa de les restriccions que ens imposa el COVIT19. Cal destacar el gran nombre de persones connectades, que van arribar a ser més de 300 participants entre els dos dies.

Joan Figueras, President d'ISACA Barcelona, va doner per inaugurat el IX Congrés ISACA Barcelona agraint l'assistència dels congressistes, patrocinadors per la seva aportació i als ponents. Va destacar l'àmplia participació en el Congrés, convertint-se en un dels esdeveniments de referència en el món de la Governança, l'Auditori, la Seguretat i la Gestió del Risc. El President va estar acompanyat pels membres de la Junta d'ISACA Barcelona, Rosa Ortuño, Joan Barceló i Ramsés Gallego que van fer de moderadors de les diferents ponències.

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, s21sec, Andornet, OptimumTIC i ÍTACA, amb el suport institucional de Coettc, COEINF, COEII, Consell General d'Economistes, IAITG, ISMS, IAPP, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, BQB, Andorra Telecom, AQPE, CCI, PMI, NcN i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

Les ponències i taules rodones van parlar dels reptes en què s'enfronten les empreses i la societat en general, davant les amenaces que suposa la covid-19 i les seves conseqüències pel futur de les empreses i de les persones. Davant aquests reptes també hi ha noves oportunitats que no s'han de deixar escapar. Es va posar de manifest l'impacte que té sobre la ciberseguretat i la privacitat i que per això és cada vegada més imperant, una gestió optimitzada dels recursos i de l'aportació que fan els departaments de sistemes d'informació en les organitzacions. En les ponències es va aprofundir en la Governança com un eix vertebrador i de futur en les empreses.

Finalment, Joan Figueres va agrair a Gabriela Reynaga, Martín de Riquer, José Luis Piñar, Xavier Ribas, Pablo Ballarín, Jordi Civit, Sandra Larios, Laura Tarrasón i Genís Margarit, per les seves aportacions enriquint el contingut del Congrés.

Barcelona, 30 de novembre 2020

Vídeo presentació: Gabriela Reynaga, Una nueva realidad, una nueva oportunidad

Vídeo presentació: Martín de Riquer, Privacidad y Seguridad en la acción humanitaria

Diàleg José Luis Piñar i Xavier Ribas, Privacy Shield

Vídeo presentació: Pablo Ballarín, IoT, Inteligencia Artificial y Ciberseguridad en la industria sanitaria

Vídeo presentació: Jordi Civit, What got auditors here, won’t get auditors there…

Taula rodona: Sandra Larios, Laura Tarrasón i Genís Margarit,Mitos y realidades del teletrabajo

 

Calendaris

Gener 2021
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt