destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

El Presidente del Consejo General de Colegios de Economistas de España Sr. Valentí Pich Rosell i el President de ISACA Barcelona Sr. Albert Lladó, acompanyats pels Srs. Carlos Puig de Travy Presidente del Registro de Economistas Auditores i el Sr. Joaquim Altafaja Director d’associats de ISACA Barcelona.

Conveni ISACA Barcelona Chapter amb el Consejo General de Economistas de España

El Consejo General de Colegios de Economistas de España ha signat un Conveni Marc de col·laboració amb l’Associació pel Control i l’Auditoria dels Sistemes d’Informació (ISACA–Barcelona). En l’actualitat, ISACA és reconeguda com un líder internacional d’opinió en la comunitat professional i acadèmica sobre el govern, la seguretat, l’auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació.

El Consejo General de Colegios de Economistas és una Corporació de Dret Públic, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat per al compliment de les seves finalitats.

El Consejo té assignades, en l'àmbit o repercussió estatal, les següents funcions d'acord amb els seus Estatuts:

 

L'ordenació de l'exercici professional dels economistes.

La representació exclusiva del conjunt de la professió.

La defensa i protecció dels interessos professionals dels economistes.

L'establiment d'intercanvis, acords o qualsevol classe de relacions amb organitzacions similars o afins espanyoles o estrangeres, tant d'àmbit nacional com a supranacional

L’objecte del present conveni és establir el marc i els mitjans per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació que redundin en benefici d’ambdues parts. ISACA Barcelona podrà participar en projectes promoguts des del Consejo. Igualment, el Consejo podrà participar en esdeveniments organitzats per ISACA Barcelona, sempre que resultin d’interès per a tots dos col·lectius.

La Comissió de seguiment del present Conveni Marc establirà les condicions sota les quals els associats d’ISACA Barcelona i socis del Consejo, podran beneficiar-se de determinats avantatges o beneficis en els cursos i seminaris de formació elaborats, participats i fomentats per qualsevol d’ambdues organitzacions.

Així mateix van afirmar la importància d'unir esforços per buscar l'excel·lència en la formació dels seus associats per donar més valor professional de cadascun dels membres d'ambdues organitzacions.

S'establiran els criteris i condicions sota les quals els associats de lSACA Barcelona i els socis del Consejo podran beneficiar-se d'avantatges o beneficis en els cursos i seminaris de formació elaborats, participats i/o fomentats per qualsevol d'ambdues organitzacions.

 

A Barcelona a 28 de febrer de 2012

Calendaris

Agost 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt