destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

Nota de Premsa, 3er Congrés d’ISACA Barcelona3er Congrés d’ISACA Barcelona “Valor i Gestió Garantida” 2013. Posada en valor del coneixement TIC

El  passat 15 d’octubre es va celebrar a CosmoCaixa de Barcelona el 3er Congrés “Valor i Gestió Garantida”, sota el lema “Posada en valor del coneixement TIC”, organitzat per ISACA Barcelona, una associació sense ànim de lucre que engloba als professionals de la governança, seguretat, auditoria i riscos de les TIC en els àmbits empresarial, universitari, de l’administració pública i de les entitats reguladores, que elabora continguts, desenvolupa activitats i proveeix certificacions professionals de reconeixement mundial, amb la finalitat que les empreses i organismes públics desenvolupin les seves activitats amb la màxima seguretat i gestió dels seus sistemes d’informació, temes clau en aquest futur immediat cada vegada més complex.

Destacats professionals de l’empresa privada i organismes públics de l’àmbit dels sistemes d’informació, seguretat i auditoria varen exposar la seva visió de l’alineament dels sistemes d’informació amb l’estratègia de la companyia, del valor afegit de l’auditoria dels sistemes d’informació i de la seguretat en el núvol. El Congrés al qual van assistir més de 170 destacats congressistes, alts directius d’empreses capdavanteres i un elevat nombre d’institucions del    sector públic, va comptar amb el patrocini de Deloitte, Auren, Aqualogy, Cloudjacket, Innevis, Vintegris, MyCIO,  i Andornet.

 

 


El Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, senyor Carles Flamerich, va ser l’encarregat d’obrir el congrés expressant el seu suport a ISACA Barcelona per la qualitat professional de les seves certificacions, el seu programa de formació contínua i la seva tasca en favor de la societat catalana.

 

 

Seguidament La Sra. Marisa Retamosa, Directora de Seguretat i Control del Servei de CaixaBank, va destacar la rellevància que en els propers anys els sistemes d’informació agafaran en l’empresa i en aquest context la implantació de la Governança de les TIC és de vital importància.
Les ponències i taules rodones van parlar de la necessitat, cada vegada més imperant, d’una gestió optimitzada dels recursos i de l’aportació que fan els departaments de sistemes d’informació a les organitzacions i es va aprofundir en la Governança dels departaments de TIC com a eix vertebrador i de futur en les empreses.

Els assistents van valorar positivament l’organització del Congrés, les possibilitats d’intercanvi d’experiències, i el clima distès i cordial.


                 A Barcelona 21 d’octubre 2013

 

Descarregar PDF nota de premsa

Fotografies del congrés

Presentacions de les ponències

Resultat de l'enquesta

 

 

Calendaris

Agost 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt