destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

Nota de Premsa, 3er Congrés d’ISACA Barcelona3er Congrés d’ISACA Barcelona “Valor i Gestió Garantida” 2013. Posada en valor del coneixement TIC

El  passat 15 d’octubre es va celebrar a CosmoCaixa de Barcelona el 3er Congrés “Valor i Gestió Garantida”, sota el lema “Posada en valor del coneixement TIC”, organitzat per ISACA Barcelona, una associació sense ànim de lucre que engloba als professionals de la governança, seguretat, auditoria i riscos de les TIC en els àmbits empresarial, universitari, de l’administració pública i de les entitats reguladores, que elabora continguts, desenvolupa activitats i proveeix certificacions professionals de reconeixement mundial, amb la finalitat que les empreses i organismes públics desenvolupin les seves activitats amb la màxima seguretat i gestió dels seus sistemes d’informació, temes clau en aquest futur immediat cada vegada més complex.

Destacats professionals de l’empresa privada i organismes públics de l’àmbit dels sistemes d’informació, seguretat i auditoria varen exposar la seva visió de l’alineament dels sistemes d’informació amb l’estratègia de la companyia, del valor afegit de l’auditoria dels sistemes d’informació i de la seguretat en el núvol. El Congrés al qual van assistir més de 170 destacats congressistes, alts directius d’empreses capdavanteres i un elevat nombre d’institucions del    sector públic, va comptar amb el patrocini de Deloitte, Auren, Aqualogy, Cloudjacket, Innevis, Vintegris, MyCIO,  i Andornet.

 

 


El Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, senyor Carles Flamerich, va ser l’encarregat d’obrir el congrés expressant el seu suport a ISACA Barcelona per la qualitat professional de les seves certificacions, el seu programa de formació contínua i la seva tasca en favor de la societat catalana.

 

 

Seguidament La Sra. Marisa Retamosa, Directora de Seguretat i Control del Servei de CaixaBank, va destacar la rellevància que en els propers anys els sistemes d’informació agafaran en l’empresa i en aquest context la implantació de la Governança de les TIC és de vital importància.
Les ponències i taules rodones van parlar de la necessitat, cada vegada més imperant, d’una gestió optimitzada dels recursos i de l’aportació que fan els departaments de sistemes d’informació a les organitzacions i es va aprofundir en la Governança dels departaments de TIC com a eix vertebrador i de futur en les empreses.

Els assistents van valorar positivament l’organització del Congrés, les possibilitats d’intercanvi d’experiències, i el clima distès i cordial.


                 A Barcelona 21 d’octubre 2013

 

Descarregar PDF nota de premsa

Fotografies del congrés

Presentacions de les ponències

Resultat de l'enquesta

 

 

Calendaris

Juny 2021
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt