destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

Els Srs. Ramsés Gallego, Iván González i Joaquim Altafaja durant la confèrencia

 

Dins del marc de conferències de formació contínua, és va celebrar el passat 4 de febrer de 2014, a l'IL3, Institut de Formació Contínua - Universitat de Barcelona, una interessant xerrada sobre "Pressupostos i Projectes en l'agenda dels Departaments TIC 2014".

 

En la presentació de la Jornada, el Sr. Joaquim Altafaja va fer esment de les activitats del capítol d’ ISACA Barcelona destacant la creació de diferents grups de treball i l'alt nivell de participació dels socis. Entre aquests grups de treball destaquen els que s'han formalitzat per a la traducció de part del COBIT5 a l'espanyol, la preparació del EUROCACS, a celebrar a finals de setembre a Barcelona, o la formalització d'una comissió de joves ambaixadors dins del capítol d’ISACA Barcelona.

 

Seguidament, el Sr. Ramsés Gallego, va fer una introducció a la píndola de COBIT 5, com ja és habitual en les jornades d'ISACA Barcelona, parlant del "La família de productes COBIT i COBIT 5 Implementation"

A continuació, Sr. Iván González va comentar que es produirà una recuperació, però que aquesta ens portarà a una nova crisi. Va argumentar que exigirà que es facin les coses de manera diferent, que ja no servirà només l'estalvi, que és el que s'ha exigit en els últims cinc anys.

Les Direccions Generals consideren que cal començar a créixer i els CIOS només estan acostumats a estalviar com a màxim objectiu. Pel que sembla els alts directius no confien en els seus CIOS per a una etapa de creixement on se'ls exigeix​​, no només ser eficients, sinó que aportin idees i projectes que ajudin a desenvolupar el negoci.

 

asistents web

 

El Sr. Iván González va desenvolupar, a partir de les enquestes, el que considera que seran els projectes estrella durant l'any 2014, on va destacar els CRM, el cloud i analytics com aquells projectes més importants per als CEOS.

En l'última part de la seva intervenció va tornar a insistir en la necessitat que els CIOS sàpiguen alinear-se al negoci proposant solucions que ajudin a incrementar les seves vendes i el volum de negoci. Que l'eficiència i estalvi no és suficient. Va destacar que si el CIO no és capaç de dur a terme projectes que ajudin a créixer al negoci, aquest buscarà solucions externes a partir de les diferents àrees de negoci. Aquest és el gran repte per als CIOS en els anys vinents.

Finalment hi va haver un diàleg entre els assistents on es va comentar la dificultat per realitzar projectes on quedi ben demostrat el retorn de la inversió en el sentit que aporti beneficis quantificables relatius al creixement del negoci.

 

Barcelona 4 de febrer 2014

 

Descarregar presentació PDF

 

Calendaris

Agost 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt