destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

El passat dilluns 19 de febrer es va celebrar a l'Auditori de Telefònica de Diagonal 00 de Barcelona el "2n CONGRÉS IBEROAMERICÀ DE MILLORS PRÀCTIQUES EN GOVERN I GESTIÓ DE SERVEIS TI", organitzat per itSMF Espanya a Catalunya i ISACA Barcelona, unint les seves forces en el que ja és un dels esdeveniments més consolidats i amb més rellevància a Catalunya en matèria de Millors Pràctiques en Governança i Gestió de Serveis TIC, inaugurant la "TecnoWeek" de Barcelona prèvia al Mobile World Congress 2014.

L'esdeveniment anava dirigit a un ampli nombre de professionals qualificats i per això volem transmetre la nostra satisfacció del desenllaç i participació d'aquest Congreso. Destacats professionals de l'empresa privada i organismes públics de l'àmbit dels sistemes d'informació, seguretat i auditoria van exposar la seva visió de l’alineament dels sistemes d'informació amb l'estratègia de la companyia, del valor afegit de l'auditoria dels sistemes d'informació i de la seguretat a l'entorn de la mobilitat. Al Congrés van assistir més de 220 destacats congressistes, alts directius d'empreses capdavanteres i un elevat nombre d'institucions del sector públic i va comptar amb el patrocini d'AUREN, Deloitte, INNEVIS, Vintegris, SVT-Cloudjacket, Osiatis, i G2.

1 inauguraci

 

Les ponències i taules rodones van parlar de la necessitat, cada vegada més imperant, d'una gestió optimitzada dels recursos i de l'aportació que fan els departaments de sistemes d'informació a les organitzacions i es va aprofundir en la Governança dels departaments de TIC com a eix vertebrador i de futur en les empreses.

Els assistents van valorar positivament l'organització del Congrés, les possibilitats d'intercanvi d'experiències, i el clima distès i cordial.

Barcelona 19 febrero 2014

PRESENTACIONS

BSM+BSC (Haciendo ITIL practico) Caso de exito - Carlos Ortiz

Desplegando buenas practicas en un entorno Internacional. Cristian Michelangeli

How is AXELOS planning to improve ITIL reputation and keeping growth - Chris Barret

Los Retos del CISO - David Ortega

Panel de CIOS. Alejandro Murillo

Panel de CIOS. Carlos Luna

Panel de CIOS. Luis Aguilar

Panel de CIOS. Xavier Verge

Nota de Premsa

 

 

 

  • No s'han trobar comentaris
Sisplau, inicia sessió per comentar

Calendaris

Gener 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt