destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

El passat dilluns 19 de febrer es va celebrar a l'Auditori de Telefònica de Diagonal 00 de Barcelona el "2n CONGRÉS IBEROAMERICÀ DE MILLORS PRÀCTIQUES EN GOVERN I GESTIÓ DE SERVEIS TI", organitzat per itSMF Espanya a Catalunya i ISACA Barcelona, unint les seves forces en el que ja és un dels esdeveniments més consolidats i amb més rellevància a Catalunya en matèria de Millors Pràctiques en Governança i Gestió de Serveis TIC, inaugurant la "TecnoWeek" de Barcelona prèvia al Mobile World Congress 2014.

L'esdeveniment anava dirigit a un ampli nombre de professionals qualificats i per això volem transmetre la nostra satisfacció del desenllaç i participació d'aquest Congreso. Destacats professionals de l'empresa privada i organismes públics de l'àmbit dels sistemes d'informació, seguretat i auditoria van exposar la seva visió de l’alineament dels sistemes d'informació amb l'estratègia de la companyia, del valor afegit de l'auditoria dels sistemes d'informació i de la seguretat a l'entorn de la mobilitat. Al Congrés van assistir més de 220 destacats congressistes, alts directius d'empreses capdavanteres i un elevat nombre d'institucions del sector públic i va comptar amb el patrocini d'AUREN, Deloitte, INNEVIS, Vintegris, SVT-Cloudjacket, Osiatis, i G2.

1 inauguraci

 

Les ponències i taules rodones van parlar de la necessitat, cada vegada més imperant, d'una gestió optimitzada dels recursos i de l'aportació que fan els departaments de sistemes d'informació a les organitzacions i es va aprofundir en la Governança dels departaments de TIC com a eix vertebrador i de futur en les empreses.

Els assistents van valorar positivament l'organització del Congrés, les possibilitats d'intercanvi d'experiències, i el clima distès i cordial.

Barcelona 19 febrero 2014

PRESENTACIONS

BSM+BSC (Haciendo ITIL practico) Caso de exito - Carlos Ortiz

Desplegando buenas practicas en un entorno Internacional. Cristian Michelangeli

How is AXELOS planning to improve ITIL reputation and keeping growth - Chris Barret

Los Retos del CISO - David Ortega

Panel de CIOS. Alejandro Murillo

Panel de CIOS. Carlos Luna

Panel de CIOS. Luis Aguilar

Panel de CIOS. Xavier Verge

Nota de Premsa

 

 

 

Calendaris

Juliol 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt