Calendari d'Events

Flat View
Vista anual
Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Congrés TRENDS 2020

El futur s'apropa a la velocitat del canvi continu. Les TIC són el factor que més influeix en aquesta velocitat de transformació de la nostra societat i Catalunya s'ha convertit en un pol d'atracció pel talent, la innovació i l'aprenentatge. Això fa que ens trobem en una posició privilegiada per intuir el futur.

Trends.CAT neix amb la intenció d'esdevenir un punt de trobada d'aquelles persones que volen conèixer les noves tendències del sector i que ja estan produint canvis en les seves organitzacions i en el conjunt de la societat.

Trends.CAT també neix amb la missió de difondre aquests coneixements a la societat catalana, sense ànim de lucre i amb el profund interès de vetllar pels principis ètics, de respecte, inclusió, col·laboració i obertura a la participació

Trends.CAT neix de la unió de l’associació DigitalBCN i ISACA Barcelona, l’equip impulsor durant més de 20 anys d’esdeveniments de referència sobre la governança de les TIC a Catalunya.

Aquest nou esdeveniment havia de ser també un esdeveniment en què ens trobéssim i féssim relacions i contactes. Havia de ser un lloc per retrobar-nos, per fer-nos abraçades i encaixades de mans, però la COVID-19 ho ha trasbalsat tot i ja no podem fer el que ens hagués agradat tant per una primera edició.

Però no volíem rendir-nos i ara tornem més forts que mai amb l'esperit d'aquells primers visionaris que van crear la xarxa: volem fer-hi el nostre congrés, online però proper i per això volem rendir homenatge als primers expedicionaris: 27 anys de NCSA Mosaic, 27 anys de Web Browsers i d'Internet tal com la coneixem. Tot ha canviat molt, però resten l'esperit, la passió i moltes ganes d'aprendre junts.

Resumint: Trends.CAT neix per TU. T'hi esperem en aquesta primera edició! Apuntat aquí: https://www.trends.cat

Localització : https//www.trends.cat
Contacte : www.isacabcn.org

Enrere

JEvents v3.0.12 Stable   Copyright © 2006-2013

Calendaris

Març 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt