destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

L’1 de juliol Ramsés Gallego, recentment nomenat president d’ISACA Barcelona, ens va oferir una nova jornada mensual formativa en què va fer una introducció sobre el nou programa Cybersecurity Nexus (CSX). El nou certificat CSX d'ISACA aborda un aspecte que s'ha convertit en essencial: la ciberseguretat. D'aquesta manera, ISACA ofereix una font de coneixements en aquesta matèria per a aquells professionals que vulguin ampliar o iniciar-se en la mateixa. També, com no es tracta d'un certificat, ofereix, especialment als estudiants, una oportunitat d'obtenir el certificat i acreditar aquesta formació en aquesta àrea. Ramsés va destacar que actualment les empreses pateixen atacs continus i, de moment, hi ha una manca de talent destinat a la ciberseguretat.

Dins del marc de conferències de formació contínua, es va celebrar el 10 de juny 2014, a l'IL3, Institut de Formació Contínua - Universitat de Barcelona, una interessant xerrada sobre "Risk Optimization management inside IT Governance".

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, Innevis, Víntegris, Cloudjacket, ItAdvisory i Andornet i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consell General d'Economistes, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, CESICAT i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

Respecte al contingut de la jornada Ramsés Gallego ens va donar alguns consells per parlar en públic com en TED. Aquest gran orador, reconegut el 2013 amb el John Kuyers Award for Best Speaker / Conference Contributor, d'ISACA, va ressaltar la importància de tres pilars en la comunicació: passió, preparació i conscienciació.

Per il·lustrar la seva ponència, ens va oferir referències bibliogràfiques d'autors com Carmine Gallo, Dale Carnegie o Malcolm Gladwell. Així, respecte a la preparació comentar la coneguda teoria de Gladwell sobre les 10.000 hores que necessita tot fora de sèrie per tenir èxit professional o que, com va indicar Gall, per cada hora de presentació és necessari invertir 20 hores de preparació perquè sigui un èxit.

 

participants

 

A més ens va oferir algunes recomanacions fruit de la seva gran experiència amb auditoris a tot el món. Així, ens va indicar la importància de començar fent com una escaleta de la presentació, en comptes de començar a treballar amb el programa.

També va destacar la utilització d'imatges i colors, així com evitar diapositives amb textos llargs. Ha indicat que és molt útil l'ús de cites de personatges cèlebres o esportistes famosos, encara que s'ha de tenir cura de no ferir sensibilitats, depenent del país on un hagi de fer la presentació.

La modulació de la veu, el moviment a l'escenari i l'ús de les pauses també van ser aspectes que va subratllar Ramsés. Alhora, ha destacat que cal explicar una història (l'storytelling), amb presentació, nus i desenllaç.

En el torn de preguntes Ramsés Gallego, entre altres coses, va recomanar lliurar la presentació sempre després d'haver fet i aprendre dels conferenciants a TED.

 

Barcelona 1 de juliol 2014

 

PDF Talk like TED by RG

 

 

 

 

 

 

Calendaris

Febrer 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt