destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

El 4 de juliol passat 2017, l'INSTITUT DE CIÈNCIES POLÍTIQUES I SOCIALS, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, ha signat un conveni marc de col·laboració amb l'Associació per al Control i l'Auditoria dels Sistemes d'Informació, ISACA Barcelona, en el transcurs de la jornada de formació organitzada per ICPS, COEINF i ISACA Barcelona. En l'actualitat, ISACA és reconeguda com un líder internacional d'opinió a la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l'auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació.

L'objectiu de l'ICPS és fomentar la investigació en Ciència Política i, en general, en les ciències socials, dedicant especial atenció a la formació de joves investigadors i la promoció de les relacions entre politòlegs de Catalunya, Espanya i els de tot el món, facilitant l'estada de professors i investigadors catalans en centres i universitats estrangeres i la de docents i estudiosos entre nosaltres.
Les línies d'actuació se centren en: Recerca, Docència i Publicacions.

Les dues entitats es comprometen a col·laborar en la difusió de l'adopció de noves tecnologies que millorin la ciberseguretat d'empreses i institucions i, en la sensibilització de dirigents, responsables, tècnics i resta d'usuaris davant els perills cibernètics que hi ha actualment i en un futur massa proper.

Així mateix, ambdues entitats, faran difusió de les activitats organitzades conjuntament entre ICPS i ISACA Barcelona i, puntualment, a les organitzades per ISACA Barcelona que resultin d'interès per als seus fins, en els mitjans que es considerin oportuns per a cada activitat (lloc web, revistes, butlletins, e-mailing, i molt especialment a través de les xarxes socials: facebook i twitter).

Així mateix, ICPS podrà comptar amb la col·laboració d’ISACA Barcelona per a la redacció d'articles tècnics i / o de recerca i la seva publicació en els mitjans citats anteriorment.

Per al seguiment de l'execució del present conveni es va constituir una comissió que estarà integrada per un representant de cadascuna de les parts.

Els presents a la signatura van destacar que els associats respectius tenen com a punt en comú la seva relació amb la societat en els seus àmbits professionals, on és determinant l'experiència complementada amb altres coneixements al camp informàtic, però també empresarial, la gestió i el dret, sent aquesta una gran oportunitat per unir esforços en la recerca de l'excel·lència en la formació i l'aportació de valor als membres d'ambdues organitzacions.


11 de juliol 2017

 

PDF Nota de Premsa

 

  • No s'han trobar comentaris
Sisplau, inicia sessió per comentar

Calendaris

Abril 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt