destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

La intel·ligència artificial ha demostrat que pot ser útil, però també un risc per a la privacitat. Fins a quin punt projectes, com ChatGPT respecten l’RGPD?

Llegeix més: IA i protecció de dades: el cas de ChatGPT

 

La denominada Quarta Revolució Industrial, en la que estem immersos, es caracteritza per la digitalització i interconnexió generalitzada tant dels processos com dels actius. Es tracta d'una revolució en la qual el hardware i el software tendeixen a envair-ho quasi tot, i superar les barreres en la seva incorporació sovint representen reptes tant a escala organitzativa com individual. Quina és la naturalesa d'aquestes barreres? Com es poden trencar?

Llegeix més: Trencant barreres de hardware i software

 

La conferència va parlar sobre quines parts s'han transposat i quines no. Es comentar aquelles que no s'han transposat degudament. També va parlar dels responsables que preveu la Directiva i com queden afectades directament o indirectament altres legislacions.

Llegeix més: Els grans eixos de la transposició de la Directiva Whistleblowers

 

S'analitzaran els principals requeriments en matèria de protecció de dades en relació als tractaments que incloguin operacions amb dades biomètriques, així com els posicionaments de diferents Autoritats de control en protecció de dades i el Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Llegeix més: Biometria i protecció de dades. Estat de la qüestió

Les ciberamenaces estan darrere dels principals riscos de la societat digital, cada vegada més interconnectada, globalitzada, canviant i complexa, i esdevé imprescindible entendre-les per poder avançar-se a les seves causes i preveure’n les conseqüències.

Llegeix més: Greatest CyberHits del 2022 i què ens espera el 2023

Calendaris

Setembre 2023
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt