destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

Les ciberamenaces ja estan darrere d’alguns dels principals riscos de la societat actual, cada vegada més digital, més interconnectada, globalitzada, canviant i complexa.

Llegeix més: De les tendències del 2023 als desafiaments pel 2024

 

Tradicionalment, els proveïdors de programari han implementat procediments de Gestió del Cicle de Vida del Desenvolupament de Programari (SDLC) per a garantir un enfocament estructurat i consistent en les pràctiques de desenvolupament de programari. I encara que aquests procediments s'han implementat per a aconseguir productes amb una funcionalitat d'alta qualitat, no aborden necessàriament l'element de seguretat d'aquests.

Llegeix més: Gestió de components de tercers

 

La intel·ligència artificial ha demostrat que pot ser útil, però també un risc per a la privacitat. Fins a quin punt projectes, com ChatGPT respecten l’RGPD?

Llegeix més: IA i protecció de dades: el cas de ChatGPT

A la xerrada es parla dels canvis en l'actualització de l'esquema de gestió de seguretat de la informació remarcant aquests canvis i com afrontar-los.

Llegeix més: NOVA ISO27001

 

La denominada Quarta Revolució Industrial, en la que estem immersos, es caracteritza per la digitalització i interconnexió generalitzada tant dels processos com dels actius. Es tracta d'una revolució en la qual el hardware i el software tendeixen a envair-ho quasi tot, i superar les barreres en la seva incorporació sovint representen reptes tant a escala organitzativa com individual. Quina és la naturalesa d'aquestes barreres? Com es poden trencar?

Llegeix més: Trencant barreres de hardware i software

Calendaris

Febrer 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt