destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

El passat 21 de desembre va tenir lloc la jornada de formació que ISACA Barcelona ofereix cada mes i de nou va haver-hi una gran participació. En la conferència, a càrrec d'Arnulfo Espinosa, CIA, CISA, CISM, CRISC, CDPSE, CSFX, Cybersecurity Audit ISACA Hall of Fame Member, es va abordar l'estat actual de la transformació digital de les empreses, els beneficis de transformar-se digitalment com a negoci, així com els riscos de no fer-ho. 

Llegeix més: La Transformació Digital Avança, l’Auditoria l’Assoleix

El passat 19 d'octubre va tenir lloc la jornada de formació que ISACA Barcelona ofereix tots els mesos i de nou va haver-hi una gran participació. En la conferència, a càrrec de Santiago Romeu, responsable del Servei de Prospectiva i Anàlisi de Tendències de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya ens va parlar de les principals amenaces detectades en l'àmbit de la ciberseguretat.

Llegeix més: Principals tendències en matèria de ciberseguretat

 

El passat 11 de maig va tenir lloc la jornada de formació que ISACA Barcelona ofereix tots els mesos i de nou va haver-hi una gran participació. La conferència, a càrrec d'Antonio Fernandes, va estar dedicada al reconeixement en la cerca de fallades de ciberseguretat.

Llegeix més: Bug Bounty Jitsu (CAT)

El passat 14 de setembre va tenir lloc la jornada de formació que ISACA Barcelona ofereix tots els mesos i de nou va haver-hi una gran participació. La conferència, a càrrec de José Luis Colom, va anar sobre el nou enfocament del nou Esquema Nacional de Seguretat i les seves conseqüències.

Llegeix més: Conseqüències del nou Esquema Nacional de Seguretat (ENS)

 

El passat 6 d'abril del 2021, va tenir lloc la jornada de formació. De nou, en aquesta ocasió, es va fer per mitjà d'una videoconferència a causa de les restriccions que ens imposa el COVIT 2019. Cal destacar la gran afluència de participants. La conferència va ser oferta per Marcos Sánchez, amb el suggeridor títol:

Sostenibilitat i Compliment Normatiu 4.0, arran de l’aparició de la Covid

Llegeix més: Sostenibilitat i Compliment Normatiu 4.0

Calendaris

Agost 2022
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt