destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

 

El passat 7 d'abril va tenir lloc la Jornada de Formació mensual d’ISACA Barcelona que va tractar sobre "Tendències TIC a l'empresa 2015: des de la digitalització fins a la ciberseguretat" Per part d'Iván Gonzalez, Director Barcelona Penteo i Lluís Vera CEO ackcent.

 

El president d'ISACA Barcelona, ​​Ramsés Gallego, va introduir la jornada comentant les activitats de l'associació, anunciant els nous cursos de preparació als exàmens del mes de juny, les noves iniciatives de convenis amb PMI, Fòrum CIS i IAPP. Va anunciar el proper Congrés gigaTIC 2015, conjuntament amb itSMF, el proper 16 d'abril on i l'Assemblea Ordinària de ISACA Barcelona el 5 de Maig 2015. També va comunicar la creació d'un grup de treball per a la traducció de COBIT® Process Assessment Model (PAM ): Using COBIT® 5, Assessor Guide: Using COBIT® 5 i Self-assessment Guide: Using COBIT® 5 al castellà.

 

 

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, Innevis, Víntegris, Cloudjacket, ItAdvisory, Andornet, OptimumTIC i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consell General d'Economistes, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC , CESICAT, Fòrum CIS, IAPP, PMI i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

El Sr. Iván Conzález començar donant una visió de les necessitats actuals de les empreses respecte als professionals més demandats. En relació a aquest apartat que la major demanda és que els professionals de TI ajudin a les empreses a créixer.

També constata que els CIOs estan cada vegada més preocupats en la governança dels departaments de TI i millorar en la comunicació amb el negoci.

Segons Penteo, el grau de satisfacció amb els departaments de TI ha empitjorat i creix la necessitat de desenvolupaments a mida per donar solució a temes molt concrets.

El Sr. Iván González, finalment, comença fer-se plantejaments de compartir riscos entre el proveïdor i clients i que necessiten professionals que ajudin a transformar el negoci.

Seguidament el Sr. Lluis Vera va fer esment sobre l'evidència que als EUA els tecnòlegs estan molt ben considerats en el mercat.

 

assitents

 

El Sr. Lluís Vera, va comentar, que si bé la gestió de riscos no ha canviat molt en la referent al seu enfocament, si ha canviat molt pel que fa a la tecnologia i en l'àmbit, que és molt més ampli.

Pel que fa a la conscienciació, va constatar que depèn molt del sector i de la pròpia formació dels quadres directius.

Va explicar com la relació entre els proveïdors de serveis i els clients està cobrant més importància amb la incorporació del cloud. Saber escollir el partner tecnològic cada vegada té més importància.

Després de la presentació, es van suscitar algunes preguntes per part dels assistents. Es va emfatitzar en la necessitat de cooperació entre les organitzacions i els proveïdors.

Es va fer èmfasi en les necessitats i el rol dels professionals dins de les organitzacions. Una total integració en la gestió de les TI i les necessitats del negoci, és essencial per potenciar el paper del professional de TI dins de l'empresa.

 

Barcelona 7 d’abril 2015

 

Presentació PDF

Nota de Premsa

 

Calendaris

Juliol 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt