destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

El passat dijous, 16 d'abril es va celebrar a l'Auditori de Telefónica de Diagonal 00 de Barcelona el "IX Congrés de Millors Pràctiques en Govern i Gestió Avançada de les TIC", organitzat per itSMF Espanya a Catalunya i ISACA Barcelona, unint les seves forces en el que ja és un dels esdeveniments més consolidats i amb més rellevància a Catalunya en matèria de Millors Pràctiques en Governança i Gestió de Serveis TIC, Sota el lema "Implicacions de l'ús de la Tecnologia a la Ciber-Era".

L'esdeveniment anava dirigit a un ampli nombre de professionals qualificats i per això volem transmetre la nostra satisfacció del desenllaç i participació d'aquest Congrés. Destacats professionals de l'empresa privada i organismes públics de l'àmbit dels sistemes d'informació, seguretat i auditoria van exposar la seva visió de l'alineament dels sistemes d'informació amb l'estratègia de la companyia, del valor afegit de l'auditoria dels sistemes d'informació i de la seguretat en l'entorn de la mobilitat. Al Congrés van assistir més de 210 destacats congressistes, alts directius d'empreses capdavanters i un elevat nombre d'institucions del sector públic.

P1110186

Les ponències i taules rodones van parlar de la necessitat, cada vegada més imperant, d'una gestió optimitzada dels recursos i de l'aportació que fan els departaments de sistemes d'informació a les organitzacions i es va aprofundir en la Governança dels departaments de TIC com a eix vertebrador i de futur en les empreses.
Els assistents van valorar positivament l'organització del Congrés, les possibilitats d'intercanvi d'experiències, i el clima distès i cordial.

A Barcelona 16 abril 2015

Presentació PDF Raul Cristian

Presentació PDF Daniel Fuster

Presentació PDF Adrian Latorre

Presentació PDF Miquel Rodriguez

Presentació PDF Alejandro Magdalena

Presentació PDF Antonio Ramos

Presentació PDF Walter Henriquez y Antonio Valle

Presentació PDF Luis Moran

Presentació PDF Tomás Isasia

Presentació PDF Xavier_Rubiralta

Presentació PDF Simon Kent

Presentació PDF Santos_Pardos

Presentació PDF Oscar Corbelli

Nota de Premsa

Calendaris

Juliol 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt