destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

L’International association of privacy professionals Barcelona Chapter, ha signat un conveni marc de col·laboració amb l'Associació per al Control i l'Auditoria dels Sistemes d'Informació, ISACA Barcelona.En l'actualitat, ISACA és reconeguda com un líder internacional d'opinió a la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l'auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació.

L’IAPP és l'associació sense ànim de lucre que reuneix un major nombre de professionals de la privacitat amb l'objectiu de definir, donar suport i defensar aquesta professió globalment, a través de la realització de tot tipus d'activitats formatives, entre altres de suport a les empreses per millorar el compliment de la normativa de privacitat i protecció de dades personals.
L’IAPP promou el desenvolupament i el llançament dels programes d'acreditació reconeguts mundialment, Certified Privacy Professional (CIPP), el Certified Information Privacy Manager (CIPM) i el Certified Information Tecnòleg de Privacitat (CIPT). El CIPP, CIPM i CIPT són les principals certificacions de privacitat de milers de professionals de tot el món, que serveixen a la protecció de dades, informació d'auditoria, seguretat de la informació, el compliment legal i / o necessitats de gestió de risc de les seves organitzacions.

A més, l’IAPP ofereix una gamma completa de serveis de desenvolupament educatiu i professional i realitza conferències anuals que són reconeguts internacionalment com els principals fòrums per a la discussió i el debat de les qüestions relacionades amb la política i la privacitat.

signatura 2

L'objecte del present conveni és establir el marc i els mitjans per a la realització en comú d'activitats de divulgació, de formació i d'investigació que redunden en benefici de les dues parts. ISACA Barcelona podrà participar en projectes promoguts des de l’IAPP. Igualment, l’IAPP podrà participar en esdeveniments organitzats per ISACA Barcelona, sempre que resultin d'interès per als dos col·lectius.
La Comissió de seguiment del present conveni marc establirà les condicions sota les quals els associats d'ISACA Barcelona i els socis de l'IAPP, podran beneficiar de determinats avantatges o beneficis en els cursos i seminaris de formació elaborats, participats i fomentats per qualsevol d'ambdues organitzacions.

18 març 2015

Nota de Premsa PDF

 

Calendaris

Juliol 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt