destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

El 5 de maig ISACA Barcelona va celebrar la seva assemblea general ordinària en la qual el president de l'associació, Ramsés Gallego va presentar un informe sobre la gestió de l'associació en el 2014. Cal destacar com a resultats d'aquest informe, el manteniment del nombre d'associats tot i la crisi econòmica.

 

Com va indicar el president, sens dubte això es deu al valor que aporta l'associació als seus associats en forma de cursos, jornades i congressos el nombre total de CPE possibles va ser de 46. És important també la subscripció de convenis, com per exemple amb AQPE , així com les traduccions que ISACA Internacional ha encarregat a l'associació. De l'any 2014 també es va ressaltar l'organització del Congrés EUROCACS / ISRM la gestió va ser, sens dubte, clau perquè es reconegués a ISACA Barcelona amb la menció especial dels guardons K.Wayne Snipes. Aquest premi que atorga ISACA Internacional des de 1989 reconeix aquells capítols de l'organització que destaquen en el compliment dels seus objectius.

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, Innevis, Víntegris, Cloudjacket, ItAdvisory, Andornet, OptimumTIC i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consell General d'Economistes, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC , CESICAT, Fòrum CIS, IAPP, PMI i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

 

directiva

 

Després de l'aprovació en l'Assemblea de la gestió del 2014 i del pressupost de 2015 vam poder gaudir de la interessant ponència que ens va oferir el Dr. Federico Aznar Fernández-Montesinos, Analista de l'Institut Espanyol d'Estudis Estratègics (CESEDEN) "Sobre la gestió del salvatgisme". Amb aquest suggerent títol, aquest capità de fragata ens va permetre endinsar-nos en el complex món del terrorisme islàmic. Ens va mostrar amb el seu profund coneixement d'aquest fenomen, el superficial que és el tractament en els mitjans de comunicació i la necessitat d'entendre el terrorisme per poder derrotar-ho.

I és que darrere del terrorisme estan veritables intel·lectuals. A més Internet ha permès que no sigui necessari ni que els terroristes captats hagin de desplaçar sinó que poden operar on resideixin i reben la formació a distància. Amb aquest panorama, ¿quina és la solució? El ponent va defensar com a factor clau l'enfortiment de l'Estat per enfortir la societat. No va considerar com a solució la intervenció militar excepte per contenir la violència i permetre l'activitat d'ONGs que duguin a terme una tasca pedagògica sobre el terreny. Després de la ponència es va donar pas a un debat amb els assistents i després es va oferir un refrigeri.

 

assistents 3

 

Barcelona 5 maig 2015

 

Nota de Premsa PDF

 

Presentació PDF

   

 

Calendaris

Juliol 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt