destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

El 21 de setembre es va celebrar a l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) una conferència a càrrec de Manel Medina, Catedràtic de la UPC, director del Màster Cibersecurity Management i Coordinador científic del capítol europeu de APWG, sobre "El compliment de la normativa de ciberseguretat a Europa".

Aquesta jornada va tenir lloc gràcies a la col·laboració entre la Secció de Dret TIC de l'ICAB i ISACA Barcelona. El Professor Medina ens va aproximar al panorama normatiu actual sobre ciberseguretat en què s'està a punt d'aprovar una directiva específica, a més d'altres normes que també es relacionen amb aquesta matèria: el Reglament General de Protecció de Dades i la Directiva sobre serveis de pagament.

 

L'àmbit d'aplicació d'aquest projecte de Directiva que pretén garantir un elevat nivell comú de seguretat de les xarxes i de la informació, inclou a organitzacions dels considerats sectors crítics (administracions públiques, energia, transports, banca, infraestructures dels mercats financers i sector sanitari) i als proveïdors de serveis de la societat de la informació consistents en: plataformes de comerç electrònic, passarel·les de pagament per Internet, xarxes socials, cercadors, serveis de computació en el núvol i botigues d'aplicacions.

 

21 setembre 2015 public

 

Amb aquesta norma es pretén reforçar la seguretat en aquestes organitzacions i la notificació de bretxes de seguretat. Així mateix s'incentiva la cooperació entre les autoritats competents per lluitar contra els riscos i incidents que afectin les xarxes i als sistemes d'informació. Així mateix, el ponent va destacar la importància de la formació en aquesta matèria

 

Barcelona 21 setembre 2015

 

PDF Presentació

 

Nota de Premsa

 

Calendaris

Juliol 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt