La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.
Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.
Un gran equip al teu abast.
El passat 2 de febrer va tenir lloc la jornada de formació mensual que, aquest cop, va estar a càrrec del Professor Manel Medina i que va versar sobre el fet de "Compartir informació d'incidents de seguretat". Cal recordar que les nostres jornades també es transmeten per videoconferència als nostres associats a Andorra i Mallorca.
La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, Innevis, Víntegris, Cloudjacket, ItAdvisory, Andornet, OptimumTIC i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consell General d'Economistes, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, CESICAT, Fòrum CIS, IAPP, PMI i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.
El ponent, un referent en temes de ciberseguretat i director d'un CERT, va respondre a la pregunta de per què cal compartir informació d'incidents de seguretat. Sens dubte, l'objectiu final és l'anticipació. També ens va il·lustrar sobre la informació que es pot compartir i les iniciatives actuals relacionades amb aquest intercanvi d'informació, com la Recomanació ITU-TX.1500 que ha recollit tots els estàndards que s'utilitzaven en aquest camp o la APWG que manté un repositori amb les llistes de perillositat.
Després d'aquesta interessant ponència es va obrir un torn per a les preguntes que va propiciar el debat amb els assistents. Entre les qüestions debatudes es va preguntar sobre l'opinió del ponent respecte al nivell de maduresa entorn a l'intercanvi d'informació a la vista de la propera aprovació de la Directiva NIS, al que aquest va respondre que faltava molta conscienciació encara.
Barcelona 2 de febrer 2016
https://isacabcn.org/index.php/ca/192-compartir-informacio-d-incidents-de-seguretat#sigFreeId121da7e72c