destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

 

El 14 de desembre, la Jornada de formació mensual, va estar dedicada als “Aspectes pràctics del nou Reglament General de Protecció de Dades” i va estar a càrrec de Marcos Sánchez de ÍTACA Auditors. El Reglament General de Protecció de Dades, publicat al maig d'aquest any, serà aplicable al maig de 2018. Sens dubte, es tracta d'una norma molt rellevant pels qui es dediquen a la seguretat de la informació.

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, Innevis, Víntegris, ItAdvisory, Andornet, OptimumTIC i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consejo General de Economistas, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, CESICAT , BQB, Andorra Telecom i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

El ponent va desgranar algunes de les principals novetats que aporta la norma, més centrada en el tractament que en els fitxers. En quant a la seguretat, es va destacar el nou enfocament adoptat de risc, enfront de les obligacions que actualment tenim, en la normativa vigent, que responen a mesures concretes de seguretat que han d'adoptar les organitzacions.

Assistents

Així mateix, en la presentació es va al·ludir a l'obligació de notificar bretxes de seguretat a les agències de protecció de dades, l'obligació de realitzar avaluacions d'impacte, així com la necessitat de disposar de Delegat de Protecció de Dades o la possible utilització de codis de conducta o certificacions

Respecte a les avaluacions d'impacte el ponent va assenyalar la necessitat de realitzar-les quan l'organització disposa d'un CRM.

Després de la sessió es va iniciar un torn de preguntes en el qual es van abordar qüestions com la seudonimización o la consideració de les adrecis IP com a dades personals.

La sessió va acabar amb un networking, acompanyat d'un refrigeri, on es va seguir parlant de les diferents maneres de com afrontar la nova reglamentació.

 

Barcelona 14 de desembre 2016

PDF Nota de Premsa

PDF Presentació

 

 

Calendaris

Juliol 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt