destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

La Asociación de Jefes de Seguridad Española AJSE ha signat un conveni marc de col·laboració amb l'Associació per al Control i l'Auditoria dels Sistemes d'Informació, ISACA Barcelona. En l'actualitat, ISACA és reconeguda com un líder internacional d'opinió a la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l'auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació.

 La AJSE és una Associació sense ànim de lucre, que defensa als seus associats, legalment, que informa i forma el personal de seguretat privada en els recursos que té a la seva disposició, a més de notificar noves tecnologies i ajudar a desenvolupar-les per a la millora del sector.

L'objecte del present conveni és establir el marc i els mitjans per a la realització en comú d'activitats de divulgació, de formació i d'investigació que redunden en benefici de les dues parts. ISACA Barcelona podrà participar en projectes promoguts des de la AJSE. Igualment, la AJSE podrà participar en esdeveniments organitzats per ISACA Barcelona, sempre que resultin d'interès per als dos col·lectius.

La Comissió de seguiment del present conveni marc d'establir les condicions sota les quals els associats d’ISACA Barcelona i els socis de l'AJSE, podran beneficiar-se de determinats avantatges o beneficis en els cursos i seminaris de formació elaborats, participats i fomentats per qualsevol de les dues organitzacions.

Així mateix, els presidents, van afirmar la importància d'unir esforços per buscar l'excel·lència en la formació dels seus associats per donar més valor professional als seus membres.

3 de febrer 2017

PDF Nota de Premsa

 

 

 

 

Calendaris

Febrer 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt