destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

El 8 de juny ISACA Barcelona va celebrar la seva assemblea anual en la qual Joan Barceló, el nostre actual president, Ignacio Guimerans, tresorer i Josep Cañabate, secretari, van presentar els comptes de l'associació i la informació sobre la gestió de l'any 2016. Així mateix, es va conèixer el pressupost per aquest 2017 que va ser aprovat pels assistents, igual que la gestió de l'any passat.

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, Prosegur, Víntegris, Andornet, OptimumTIC, Bnfix i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consejo General de Economistas, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, CESICAT, BQB, Andorra Telecom i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

Després de l'assemblea Albert Lladó, un dels nostres past presidents, ens va presentar una ponència sobre els models de prevenció de delictes penals de la persona jurídica: qui i com auditar-los.

assistents 4

El ponent va recórrer algunes de les legislacions que conformarien un sistema de compliance per intentar trobar els requisits que havia de tenir el perfil ideal per poder auditar aquests models.

Després d'aquest recorregut pels cossos normatius, com el Reglament General de Protecció de Dades, la legislació de blanqueig de capitals o la llei de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, el resultat que llançava la revisió és que aquest perfil havia de reunir coneixements sobre auditoria, dret, sistemes d'informació, sistemes de gestió, de seguretat i de Ciberseguridad, de control intern, d'organització empresarial i especialment del sector afectat.

Per tant, es tracta d'un perfil multidisciplinari, per la qual cosa el recomanable seria acudir a un equip que reuneixi tots aquests coneixements.

La sessió va finalitzar amb un networking, acompanyat d'un refrigeri, on es va seguir parlant dels perfils i coneixements dels professionals que afrontin aquest reptes.

Barcelona 8 de juny 2017

PDF Nota de Premsa

PDF Presentació de la Junta

PDF Presentació Ponència

 

Calendaris

Febrer 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt