destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

El passat 12 de març del 2019, el Degà del Col·legi Oficial Enginyers Tècnics de Telecomunicació a Catalunya (COETTC) Sr. Jordi Farré Carbonell, i el President de l'Associació per al Control i l'Auditoria dels Sistemes d'Informació, ISACA Barcelona, Sr. Joan Barceló han signat un conveni marc de col·laboració en el transcurs de la jornada de formació organitzada per ISACA Barcelona. En l'actualitat, ISACA és reconeguda com un líder internacional d'opinió a la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l'auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació.

El COETTC, té com a finalitats representar en exclusiva, ordenar, defensar la professió d'Enginyer Tècnic de Telecomunicació per l'usuari en tot el que fa referència al secret de les comunicacions, acústica i l'enginyeria en general, col·laborant emetent informes, facilitant professionals, vetllant pel prestigi social, col·laborar amb altres administracions, impulsar i contribuir al progrés, defensar el decòrum, procurar per l'harmonia, emissió d'informes, solució de consultes, elaboració d'estadístiques, resoldre discrepàncies.

Les dues entitats es comprometen a col·laborar en la difusió de l'adopció de noves tecnologies que millorin la ciberseguretat i la governança d'empreses i institucions també en la sensibilització de dirigents, responsables, tècnics i resta d'usuaris davant els perills cibernètics que hi ha actualment i en un futur massa proper.


Així mateix, ambdues entitats, faran difusió de les activitats organitzades conjuntament entre COETTC i ISACA Barcelona i, puntualment, a les organitzades per ISACA Barcelona que resultin d'interès per als seus fins, en els mitjans que es considerin oportuns per a cada activitat (lloc web, revistes, butlletins, e-mailing, i molt especialment a través de les xarxes socials: facebook i twitter).

Així mateix, COETTC podrà comptar amb la col·laboració d’ISACA Barcelona per a la redacció d'articles tècnics i / o de recerca i la seva publicació en els mitjans citats anteriorment.

Per al seguiment de l'execució del present conveni es va constituir una comissió que estarà integrada per un representant de cadascuna de les parts.

Els presents a la signatura van destacar que els associats respectius tenen com a punt en comú la seva relació amb la societat en els seus àmbits professionals, on és determinant l'experiència complementada amb altres coneixements al camp informàtic, però també empresarial, la gestió i el dret, sent aquesta una gran oportunitat per unir esforços en la recerca de l'excel·lència en la formació i l'aportació de valor als membres d'ambdues organitzacions.


20 de març 2019

PDF Nota de Premsa

 

Calendaris

Desembre 2023
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt