destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

El 14 d'abril 2020 va tenir lloc la jornada mensual de formació. En aquesta ocasió es va fer per mitjà d'una videoconferència a causa de les restriccions que ens imposa el COVIT19. Cal destacar el gran nombre de persones connectades, que van arribar a ser 92 seguidors, a la conferència oferta per Ramsés Gallego amb el títol: 'D'una plataforma complexa a un ecosistema complet: una visió holística de seguretat'.

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, s21sec, Víntegris, Andornet, OptimumTIC, ÍTACA i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consell General d'Economistes, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, CESICAT , BQB, Andorra Telecom i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

Ramsès va començar explicant la necessitat de tenir un concepte global de la ciberseguretat i no tractar-la com sitges independents. Ens va parlar de la gestió de riscos, de la importància de la Governança i del compliment. Va posar èmfasi amb la imperiosa necessitat de la col·laboració entre els diferents responsables dels departaments de les empreses i dels treballadors en general. Tot això en un cicle de bones pràctiques i de millora contínua.

Ens va introduir en els reptes d'una arquitectura moderna on la privacitat ocupa un paper molt important. En aquest sentit va esmentar la gestió de la identitat dels governs, la seguretat en els llocs de treball, l'arxivat de la informació, la seguretat de les aplicacions i el govern de les dades.

Ens va presentar una sèrie de mapes de la ciberseguretat que ajuden a la seva gestió de i tenir una visió general de totes les seves implicacions.

Finalment va incidir en el comentari de la necessitat d'entendre la ciberseguretat com un tot i que totes les parts d'una organització s’han d'implicar.

Barcelona 16 d’abril 2020

Nota Premsa

Presentació: https://www.dropbox.com/s/23giskq1z6u4b0u/ISACA_Plataforma_Ecosistema_April20.pdf?dl=0

Gravació: https://youtu.be/fnGFMN8VBCk

 

 

Calendaris

Març 2024
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt