destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

El passat 6 d'abril del 2021, va tenir lloc la jornada de formació. De nou, en aquesta ocasió, es va fer per mitjà d'una videoconferència a causa de les restriccions que ens imposa el COVIT 2019. Cal destacar la gran afluència de participants. La conferència va ser oferta per Marcos Sánchez, amb el suggeridor títol:

Sostenibilitat i Compliment Normatiu 4.0, arran de l’aparició de la Covid

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, s21sec, Víntegris, Andornet, OptimumTIC, ITACA i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consell General d'Economistes, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, BQB , Andorra Telecom.

Marcos va fer una breu introducció sobre l'estat actual, en referència a la COVID 19 i els canvis, als que els professionals, ciutadans i empreses s'han vist sotmesos. Canvis aquests que han representat una manera diferent de relacions, amb avantatges i els seus molts inconvenients.

La conferència plantejo explicar dos escenaris:

• Conèixer com ha afectat la pandèmia

• Avaluar les tendències de futur

Marcos va explicar la nova situació creada per la pandèmia, com ha crescut la sensació de vulnerabilitat en la societat i com s'ha evidenciat la digitalització en les relacions i la en la producció en general. Es viu en un món totalment digitalitzat i la pandèmia ha aguditzat aquesta tendència.

Va fer una presentació de les dificultats en la que els professionals i responsables del Compliment Normatiu es veuen implicats i que la COVID ha vingut a complicar més, si cap, la tasca dels responsables i les dificultats per a les empreses. Només cal pensar en la privacitat en relació amb tot el que comporta el seguiment, intercanvi d'informació i la cadena de subministrament que implica la pandèmia.

Com a tendències de futur, va plantejar la necessitat de treballar en un marc de sistema de compliment basat en la gestió de riscos, on s'integrin totes les funcions de les normes (judicial, tributària, privacitat, etc.)

En definitiva, disposar una gestió integrada, amb un flux continu d'informació. Disposar d'indicadors de compliment i sense oblidar la importància que tindrà en un futur pròxim la consciència dels inversors en un finançament sostenible.

Barcelona 11 d'abril 2021

Nota de Premsa

Presentació

Video

Calendaris

Febrer 2023
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt