destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

El passat 21 de desembre va tenir lloc la jornada de formació que ISACA Barcelona ofereix cada mes i de nou va haver-hi una gran participació. En la conferència, a càrrec d'Arnulfo Espinosa, CIA, CISA, CISM, CRISC, CDPSE, CSFX, Cybersecurity Audit ISACA Hall of Fame Member, es va abordar l'estat actual de la transformació digital de les empreses, els beneficis de transformar-se digitalment com a negoci, així com els riscos de no fer-ho. 

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, s21sec, Víntegris, Andornet, OptimumTIC, ITACA i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consell General d'Economistes, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, BQB , Andorra Telecom i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

Arnulfo Espinosa, va fer una introducció explicant en què consisteix la transformació digital i quines poden ser les conseqüències en el mercat de treball i en la societat en general. 

El ponent va donar la seva visió sobre el que no és transformació digital sinó el que és simplement incorporar nova tecnologia. La veritable transformació es produeix quan es tenen líders digitals, clients digitals amb noves necessitats i incorporació de noves tecnologies per a cobrir les necessitats emergents.

Arnulfo Espinosa va dedicar un temps a definir el que són les tecnologies disruptives com poden ser la Intel·ligència, el Big Data Analítica, Blockchain, el núvol, l’IoT o els drons.

El conferenciant també va explicar com, en la mesura que la tecnologia es mostra més genial, més predisposat s'està a cedir la privacitat. Seguidament, va exposar els reptes que s'enfronta la transformació digital: Falta d'informació, por al canvi, falta de líders, costos d'implementació, falta d'habilitats i la ciberseguretat.

Finalment, va explicar les diferents eines i tècniques que, per als auditors, són clau. L'Auditoria Contínua, Anàlisi de dades, Intel·ligència Artificial, Auditories Àgils, el Núvol, la Ciberseguretat, els Drons i les càmeres de seguretat. 

Per finalitzar, Arnulfo Espinosa va fer una comparació entre l'Auditoria tradicional i l'Auditoria en la transformació digital, establint-se un interessant debat en finalitzar la seva intervenció.

Barcelona 30 de desembre 2021

Nota de premsa

Video

  

Calendaris

Març 2023
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt