destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

El passat 28 d'abril 2020 va tenir lloc la jornada mensual de formació. De nou, en aquesta ocasió, es va fer per mitjà d'una videoconferència a causa de les restriccions que ens imposa el COVIT19. Cal destacar la gran afluència de participants que van arribar a ser més de 120. La conferència va ser oferta per Selva Orejón amb el suggerent títol: 'Perfils d'alt impacte en dificultats: Protecció de la identitat digital corporativa i personal. Com mitigar riscos’.

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, s21sec, Víntegris, Andornet, OptimumTIC, ITACA i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consell General d'Economistes, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, BQB , Andorra Telecom i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

Selva va començar exposant la importància que té protegir la nostra identitat digital i l'augment de la ciberdelinquencia en aquest període de confinament del coronavirus, destacant els atacs a la privacitat personal i corporativa, el robatori de propietat intel·lectual, fraus en línia i suplantació d'identitat.

Va comentar aquests actes delictius i les seves conseqüències pel que fa a la integració i reputació personal i professional i els danys provocats en l'aspecte econòmic i moral que suposa per a les persones i les empreses.

Els atacs, va comentar Selva, són cada vegada més dirigits per a aconseguir un major impacte i va assenyalar que les vies d'entrada més comuns són la manca de seguretat i privacitat, destacant tres aspectes a tenir en compte a l'hora de prendre mesures: Els dispositius , les comunicacions i el comportament humà

Va concloure amb un repàs dels atacs més destacats ocorreguts en aquests últims dies i en especial aquells on els ciberdelinqüents s'han aprofitat de l'alarma provocada pel COVIT19. Al final hi va haver un interessant col·loqui on Selva va poder respondre a les preguntes dels participants de la videoconferència.

Barcelona 30 d’abril 2020

PDF Nota de Premsa

PDF Presentació

Gravació: 

https://youtu.be/Z3rCSTo4r1c

 

Calendaris

Febrer 2023
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt