destacat 01

Fes-te soci d'ISACA BCN

Fer-se soci d'ISACA Barcelona té molts avantatges.

Consultal's aqui

destacat 02

Registra't a un Curs

La tecnologia canvia constantment, però també la seva normativa.

Consulta els nostres cursos

destacat 03

Certificacions

Som experts en certificacions CISA, CISM, CGEIT i CRISC.

Un gran equip al teu abast.

 

Captura 20200928 002

El passat 28 de setembre va tenir lloc la jornada de formació. De nou, en aquesta ocasió, es va fer per mitjà d'una videoconferència a causa de les restriccions que ens imposa el COVIT19. Cal destacar la gran afluència de participants. La conferència va ser oferta per María Loza amb el suggeridor títol: “Intel·ligència Artificial des de la perspectiva de la protecció de dades”.

La Jornada va ser patrocinada per Deloitte, Auren, s21sec, Víntegris, Andornet, OptimumTIC, ITACA i amb el suport institucional de Coettc, COEINF, Consell General d'Economistes, IAITG, ISMS, itSMF, UAB, ATI, Telecos.cat, CCJCC, BQB , Andorra Telecom i l'Institut Municipal d'Informàtica Hàbitat Urbà - Ajuntament de Barcelona.

María va fer una introducció sobre el que s'entén com a Intel·ligència Artificial (IA) citant alguna referència com la de Minsky: “la ciència de construir màquines perquè facin coses que, si les fessin els humans, requeririen intel·ligència”.

María va enfocar la conferència donis d'un enquadrament jurídic i els problemes que comporta la utilització de la Intel·ligència Artificial tenint en compte els drets fonamentals, la seguretat i responsabilitat. En aquest sentit va esmentar alguns aspectes del RGPD i com es veu afectada la IA.

Finalment, va comentar l'estratègia de la Comunitat Europea on situa els interessos de les persones en primer lloc i que vol ser un model per a seguir en apoderament de les dades com diu el comunicat de la Comissió del Parlament Europeu (COM) 2020 66 final.

La mateixa Comissió Europea formula alternatives polítiques per a facilitar un desenvolupament segur i fiable de la Intel·ligència Artificial en el seu Llibre blanc (COM) 2020 65 final.

Finalment va haver-hi una interessant intervenció per part dels assistents a la videoconferència preguntant per diferents aspectes de les conseqüències de la utilització de la Intel·ligència Artificial i fins on podria arribar.

Barcelona 30 de setembre 2020

PDF Nota de Premsa

PDF Presentació

Enllaç Video:

https://youtu.be/UBST1dMRsdY

 

Calendaris

Febrer 2023
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Patrocinadors

Menu

Suport Institucional

Amunt